Gezonde bedrijfslunch Den Bosch

Bedrijfslunch Den Bosch

Bedrijfslunch bestellen

Wilt u een gezonde bedrijfslunch bestellen in omgeving Den Bosch? We maken bij Slim, lekker & gezond hele lekkere en gezonde bedrijfslunches voor je klaar. We streven er bij Slim naar om gezonde voeding voor iedereen toegankelijk te maken, en dat betekent dus ook gezonde en lekkere lunch tijdens het werk of een gezond diner voor als de werkdag wat langer doorgaat! Een gezond eetpatroon houdt de werknemers blij, gezond, en productief. Bestellingen kunnen worden geleverd bij u op kantoor.

Bedrijfslunch bestellen

Bedrijfslunches kunt u heel eenvoudig bestellen door de bestelling door te geven per e-mail op info@slimdenbosch.nl. Indien u een bestelling plaatst voor diezelfde dag (minimaal 1,5 uur van te voren) vragen wij u om ons ook even telefonisch op de hoogte te stellen (0736237119).

Bedrijfslunch bezorgen en afhalen

U kunt altijd uw bestelling op komen halen bij ons in de zaak gedurende de openingstijden (ma t/m vr 10:00-15:00) Zit uw bedrijf gevestigd binnen 50 meter van Slim en bestelt u voor minimaal 20 euro? Dan is een bezorging altijd gratis! Voor de overige afstanden rekenen wij een ander tarief. Deze zijn terug te vinden bij de bezorgkosten.

 

Bedrijfsontbijt

Bedrijfsontbijt bestellen?

Bent u op zoek naar een gezond en lekker ontbijtje voor uw collega’s of werknemers? De dames van slim kunnen heerlijke ontbijtjes voor u klaarmaken.

Bedrijfsontbijt bestellen

Een bedrijfsontbijt (vanaf 4 personen) kunt u heel eenvoudig bestellen door de bestelling door te geven per e-mail op info@slimdenbosch.nl. Indien u een bestelling plaatst voor diezelfde dag (minimaal 2 uur van te voren) vragen wij u om ons ook even telefonisch op de hoogte te stellen (073-6237119, te bereiken vanaf 9:00).

Bedrijfsontbijt bezorgen en afhalen

We begrijpen natuurlijk dat een ontbijtje soms wat vroeger geserveerd moet worden dan dat wij open gaan, dus mocht je buiten onze openingstijden (ma t/m vrij 10:00-15:00) het ontbijt willen afhalen of laten bezorgen, dan kunnen we dit telefonisch bespreken. De bezorgkosten vind je hier.

 

Bedrijfsdiner Den Bosch

Wist je dat je bij Slim ook hele gezonde en lekkere avondmaaltijden kunt bestellen die je kunt laten bezorgen op kantoor? We hebben een heel divers aanbod van verschillende daghappen zoals lasagne, bami, nasi, stamppot, soepen en natuurlijk ook onze heerlijke sandwiches en salades. Wij maken alles vers, dus zonder conserveermiddelen en veel groenten.
We kunnen altijd rekening houden met dieetwensen en allergieën.

Zakelijk diner bestellen

Graag ontvangen wij de bestelling van uw avondmaaltijd minimaal 1 werkdag van te voren omdat wij onze producten en ingrediënten vers inkopen. U kunt een zakelijke bestelling plaatsen per e-mail via info@slimdenbosch.nl. Wilt u de avondmaaltijden last-minute bestellen? Bel dan even en vraag naar de mogelijkheden ( 073 623 7119)

Levering en afhalen

U kunt altijd uw bestelling op komen halen bij ons in de zaak tijdens de openingstijden (ma t/m vr 10:00-15:00). Ook is bezorging mogelijk, neem voor de mogelijkheden contact met ons op. Zie deze link voor de bezorgkosten.

 

Bezorgkosten

Binnen 50 m

 • Gratis bezorging
 • Minimale bestelbedrag € 20 euro

50 m t/m 3 km

 • € 3,50 bezorgkosten per bestelling
 • Boven de €100 gratis bezorging
 • Minimale bestelbedrag € 20 euro (excl. bezorgkosten)

3 km t/m 5 km

 • € 3,95 bezorgkosten per bestelling
 • Boven de €100 gratis bezorging
 • Minimale bestelbedrag € 25 (excl. bezorgkosten)
 • 5 km t/m 8 km

€ 4,50 bezorgkosten per bestelling

 • Boven de €100 gratis bezorging
 • Minimale bestelbedrag € 30 (excl. bezorgkosten)
 • 8 km of hoger
 • Bezorgkosten in overleg
 • Minimale bestelbedrag € 80 (excl. bezorgkosten)

Openingstijden

MAANDAG – VRIJDAG

10:00 – 15:00

ZATERDAG & ZONDAG
Gesloten

Tijdens nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of opmerkingen? We horen graag van je.

Verlengde Statenlaan 111, 5223 LD 's-Hertogenbosch

Slim

Verlengde Statenlaan 111, 5223 LD 's-Hertogenbosch

Nieuw: bestel online bij Slim