Gezonde bedrijfslunch Den Bosch

Op zoek naar een gezonde bedrijfslunch in Den Bosch?

Gezonde trek en zin in een verse maaltijd maar je zit op kantoor? Heb je genoeg gekregen van elke dag op en neer naar de supermarkt of de weinig variërende broodtrommel? Of wil je juist een meeting een stuk interessanter maken met een heerlijk klaargemaakte gezonde lunch? Goed nieuws, want Slim Den Bosch verzorgt nu ook gezonde bedrijfslunches. Naast de verkoop in onze winkel is het nu ook mogelijk om eenmalig of voor op vaste dagen een lekker en gezonde lunch te bestellen.

Met een ruim aanbod van lekkere en gezonde gerechten, zit er altijd wel iets voor u of voor die ene collega bij. Van heerlijke vers gemaakte soepen tot salades die helemaal zelf samengesteld kunnen worden, uw bedrijfslunch was nog nooit zo divers en gezond geweest. En maak uw heerlijke bedrijfslunch af met een rijk gevulde smoothie of vers geperste sapjes. Naast onze gezonde bedrijfslunches hebben we ook heerlijk vers fruit en heerlijke huisgemaakte wortel-, haver- of walnootrepen. En dat is zeker nog niet alles, bent u benieuwd geraakt naar wat voor lunches wij serveren? Neem eens een kijkje in onze menukaart of neem contact op via 073 6237119 of info@slimdenbosch.nl.

Alle gerechten worden verantwoord en snel klaargemaakt waardoor alles het verst en lekkerst blijft. Onze producten zijn dagvers en boordevol vitamines en dat komt natuurlijk goed uit want een gezonde maaltijd is een gezond resultaat op de werkvloer. Zoals onze naam al zegt, gaat het om het maken van slimme keuzes en met een lekkere en gezonde bedrijfslunch van Slim Den Bosch doet u dat zeker! Het is namelijk bewezen dat een gezonde (kantoor) lunch een positieve werking heeft op de productiviteit van het personeel en het bezorgt ook meteen een goede teamspirit. Want wie wordt er nou niet blij van een lekker én gezonde bedrijfslunch?

Versheid en puur zijn staat bij ons hoog in het vaandel, zo helpen wij u met het uitkiezen van de juiste ingrediënten en geven wij graag uitleg over welke ingrediënten en gerechten goed samengaan voor het lekkerste resultaat. Slim Den Bosch doet er alles aan om de bedrijfslunch tot een totaalbeleving te laten voelen zodat u daarna weer fris en fit aan het werk kan. Bent u benieuwd naar wat een gezonde bedrijfslunch met u kan doen? U mag altijd binnen wandelen voor advies op ons adres Verlengde Statenlaan 111 in Den Bosch en bellen kan op 073 6237119 of stuur een mailtje naar info@slimdenbosch.nl.

Ons doel is om gezonde voeding toegankelijk en leuk te maken voor iedereen en dat begint bij gevarieerd eten met zoveel mogelijk verse en pure producten. Wij begrijpen het dat het soms moeilijk is om hier aan te voldoen en zeker als u veel op kantoor aan het werk bent. Daarom nemen wij graag die taak uit uw handen en zorgen wij voor een heerlijke lunch boordevol gezonde voedingsstoffen en vitamines. Zo kunt u zich volledig focussen op kantoor en dankzij de verse lunch voelt u zich ook nog eens fitter en gezonder! Dat is pas een win-win situatie.

Ook vinden wij het belangrijk mee te gaan met de trends en horen wij graag wat onze klanten willen zien op hun bord. Wij halen inspiratie en ideeën van onze klanten en spelen in op hun wensen en behoeften. Door slimme keuzes en ontwikkelingen zijn wij trots op het feit dat wij alles dagvers en met de beste ingrediënten kunnen bereiden. In de loop der jaren is ons assortiment verbreed naar heerlijk diverse maaltijden welke allen gezond, snel en toegankelijk zijn.

Bij Slim Den Bosch blijven we experimenteren met smaken en gerechten, wij vinden het fijn om te zien dat gezond en lekker eten een hele beleving kan zijn en dat klanten terug blijven komen.

 

Wat zijn de mogelijkheden?

De keuze is reuze wanneer u een bedrijfslunch bij Slim Den Bosch samenstelt. Rijkelijk belegde sandwiches gemaakt met ovenvers brood en verschillende soorten sla, wraps met de lekkerste tortilla’s, vers gemaakte soepen, voortreffelijke salades en nog veel meer. De menukaart van Slim Den Bosch bevat een groots assortiment aan dagverse gerechten welke met biologische ingrediënten bereidt zijn. Zoals er seizoensgebonden groenten en fruit zijn, veranderd onze kaart ook met het seizoen. Naast de heerlijke vaste maaltijden hebben we in het voorjaar ook gerechten met bijvoorbeeld asperges en kunnen salades afgemaakt worden met een heerlijke topping van frisse granaatappelpitjes. Houd onze Facebook in de gaten voor alle seizoensgebonden gerechten of vraag het in de zaak of bel/mail ons via 073 6237119 en info@slimdenbosch.nl. Ook staan er ontzettend veel lekkere vegetarische en veganistische gerechten op ons menu zoals sandwiches met hummus en gegrilde groenten of wraps met zongedroogde tapenade, pijnboompitjes en salade. Kijk in ons menu voor alle vegetarische/veganistische gerechten.

Voor kleine en lieve prijsjes bieden wij de meest verse lunches van Den Bosch met een grote diversiteit zodat er voor iedereen wel iets tussen zit! In ons menu vindt u vele sandwiches, wraps en salades met heerlijke ingrediënten maar zitten er bepaalde dingen in die u liever niet heeft? Geen probleem, wij houden graag rekening met allergieën et cetera. Geef het even aan en wij proberen met een heerlijk alternatief te komen wat altijd slim, lekker en gezond blijft!

Neem eens een kijkje in onze kaart en wij kunnen u garanderen dat u meteen zin krijgt in een gezonde bedrijfslunch van Slim Den Bosch! Wanneer u vragen heeft of een bestelling wilt plaatsen, kunt u altijd bellen naar 073 623 7119 of een mailtje sturen naar info@slimdenbosch.nl.

 

Flexibiliteit

Een seizoen soepje op maandag, huisgemaakt bananenbrood op woensdag en de week afsluiten met een overheerlijke zalm salade? Het is allemaal mogelijk en we nemen het u graag uit handen. U kunt voor vaste dagen een gezonde bedrijfslunch bestellen maar ook alleen op de dagen dat het u uitkomt, de klant is namelijk altijd koning bij Slim, lekker en gezond Den Bosch. Onze bedrijfslunches kunnen namelijk incidenteel maar ook op structurele basis worden besteld. Normaal met 5 personen maar morgen met 8? Alleen maar meer gezelligheid en wij zorgen dat iedereen een gezonde en overheerlijke lunch voorgeschoteld krijgt. Flexibel zijn we namelijk graag en wij zullen er alles aan doen dat u zonder zorgen een lekkere en gezonde bedrijfslunch van Slim kunt eten tussen de kantoortijden door en u daarna weer fris aan het werk kunt! Zodra u uw bestelling heeft geplaatst zorgen wij ervoor dat uw maaltijden vers en stipt klaarstaan op uw gewenst moment. Nog een kleine gezonde snack voor na het werken of eet er iemand onverhoopt op het laatste moment nog mee? Alleen maar fijn en wij zorgen dat u binnen no-time alles heeft voor een onvergetelijke bedrijfslunch.

Naast lunches is het natuurlijk ook mogelijk om een bedrijfs ontbijt en/of diner te bestellen. U geeft de tijd aan welke u het beste uitkomt en wij zorgen dat alle gezonde en overheerlijke maaltijden klaar staan. Ook helpen wij u graag met het samenstellen van een gezonde bedrijfslunch, neem maar eens een kijkje in ons menu of neem contact met ons op via 073 6237118 of info@slimdenbosch.nl.

 

Gezonde bedrijfslunch van Slim Den Bosch, zo werkt het

Niet meer hoeven nadenken over wie de lunch gaat bedenken, halen en bereiden want met een gezonde bedrijfslunch van Slim Den Bosch wordt dat allemaal uit handen genomen. U hoeft alleen nog maar te kiezen wat u wilt eten en de tafel te dekken!

Eerst bespreken we wat de wensen en behoeften zijn. Met het menu kunt u aan uw collega’s laten zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Zijn er vegetariërs, veganisten of zijn er bepaalde allergieën binnen het personeel? Samen bespreken we de mogelijkheden en kijken we voor gezonde en lekkere alternatieven.

Daarna komen wij met een voorstel, gebaseerd op uw wensen en budget. Samen kijken we wat mogelijk is zonder verplichtingen en moeilijke abonnementen. Ook niet wanneer u structureel een bedrijfslunch af wilt nemen bij Slim, lekker en gezond Den Bosch.

Wanneer alles geregeld is, kunt u met volle focus aan het werk en zorgen wij voor een lekker en gezonde bedrijfslunch! Veranderingen zoals het aantal personen en de maaltijden kunt u gemakkelijk doorgeven en wij regelen de rest! Dus wilt u genieten van een overheerlijke en tevens gezonde lunch tussen het werken door? Neem dan gauw contact met ons op!

Bent u nog niet helemaal over de streep voor een gezonde bedrijfslunch van Slim, lekker en gezond Den Bosch? We laten u graag kennis maken met een proef bedrijfslunch tegen een leuke korting! Vraag ons naar de info en voorwaarden via ons telefoonnummer 073 6237119 of stuur een mailtje naar info@slimdenbosch.nl.

Openingstijden

MAANDAG – DONDERDAG

10:00 – 15:00

VRIJDAG
10:00 – 15:00

ZATERDAG & ZONDAG
Gesloten

Tijdens nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of opmerkingen? We horen graag van je.

Verlengde Statenlaan 111, 5223 LD 's-Hertogenbosch

Slim

Verlengde Statenlaan 111, 5223 LD 's-Hertogenbosch

Nieuw: bestel online bij Slim