Over Slim

Slim verkoopt de lekkerste producten, welke verantwoord en snel voor je gemaakt worden! Dagvers en boordevol vitamines. De naam zegt het al, het gaat om het maken van slimme keuzes. Wij helpen je daar graag bij door de juiste ingrediënten te selecteren. Belangrijk is dat deze vers en puur zijn.

De droom van Slim

Slim wil gezonde voeding toegankelijk maken. Wij willen jou helpen je fitter en gezonder te voelen. Nou begrijpen wij ook wel dat het soms lastig kan zijn om iedere dag lekker maar ook gezond te eten. En wat is nou goed voor je? In de ogen van Slim is dit gevarieerd met zoveel mogelijk verse en pure producten. Uiteindelijk wil Slim zich door heel Nederland gaan vestigen, zodat iedereen de beschikking heeft over een gezonde en snelle maaltijd. Naast het toegankelijk maken van verse en gezonde voeding, houdt Slim zich bezig met de ontwikkeling van gezonde producten. De inspiratie en ideeën halen wij van jullie, we spelen namelijk in op de behoeften en wensen van de klanten.

Geschiedenis

Rond het jaar 2010 zagen wij weinig afwisseling in een snelle maar gezonde hap in Nederland. Het enige gezonde wat hier aangeboden werd waren broodjes, broodjes en broodjes. Vanuit onze eigen passie voor gezond eten ontstond dan ook het idee voor een winkel waar je snel verse sappen, salades en soepen kunt krijgen. Deze recepten zijn op een manier ontwikkeld dat ze dagvers gemaakt kunnen worden. De allerbeste experts hebben ons hierbij geholpen. Na meer dan een jaar voorbereiden is in 2010 vol trots de eerste winkel genaamd Slimsalads geopend in ′s-Hertogenbosch.

Door de toename gezonde voeding en groei van het bedrijf zijn wij het assortiment gaan verbreden, maar nog steeds met dezelfde intentie: een gezonde en snelle maaltijd toegankelijk maken. Door de uitbereiding van het assortiment zijn we meer dan salades, soepen en sappen gaan verkopen en we hebben in 2018 er voor gekozen om onze naam naar ”Slim, lekker & gezond” te veranderen. Dit staat voor het maken van slimme keuzes van lekkere en gezonde voeding.

Achter de deuren bij Slim

Wie zit er achter de deuren van Slim? Dat ben ik, Lizanne van Bladel! Mijn leven staat voor een groot deel in het teken van (gezonde) voeding. Zo vind ik het heerlijk om zelf in de keuken te staan en te experimenteren met gerechten. Maar ook om anderen te laten beleven wat voedsel met je doet. Dit alles geeft mij energie.

Op jonge leeftijd begon ik met het experimenteren van allerlei gerechten. Een aantal jaren later stond ik complete 3-gangen menu’s te bereiden. Naast mijn passie voor voeding heb ik ook een passie voor ondernemen. Het ondernemen is van huis uit met de paplepel ingegoten.

Verder vind ik het erg leuk om mijn creativiteit in te zetten voor vernieuwingen en conceptontwikkeling. Marktkansen zie ik iedere dag en wil ik toevoegen aan het concept, om zo de beweging van de markt, maar ook van de consument bij te blijven.

Verder vind ik het contact met mensen erg leuk, dat is voor mij en het bedrijf een belangrijk aspect. Klantvriendelijkheid wordt namelijk vaak onderschat binnen een succesvol bedrijf.

Samen met het Slim-team zetten wij ons dagelijks met veel plezier in om onze gezonde-voeding-passie naar jullie over te dragen.

Openingstijden

Maandag: 10:00 -15:00
Dinsdag: 10:00 -15:00
Woensdag: 10:00 -15:00
Donderdag: 10:00 -15:00
Vrijdag: 10:00 -15:00
Zaterdag, zondag en nationale feestdagen gesloten

Neem contact met ons op

Heb je vragen of opmerkingen? We horen graag van je.

Verlengde Statenlaan 111, 5223 LD 's-Hertogenbosch

Slim

Verlengde Statenlaan 111, 5223 LD 's-Hertogenbosch

Nieuw: bestel online bij Slim